Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Ștafeta Ciclistă SM 2014 în Alba Iulia. Tur simbolic pe biciclete în Piaţa Cetăţii, cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple

Publicat

Societatea de Scleroză Multiplă din România și Asociatia SM Speromax Alba organizează sâmbătă, 24 mai, de la ora 12.00, în Piaţa Cetăţii, la turul ciclist simbolic organizat în cadrul campaniei Ștafeta Ciclistă SM 2014 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Scopul campaniei este de a susține persoanele cu SM prin înființarea unei rețele naționale de grupuri de suport.

Ștafeta Ciclistă SM 2014 se va derula în perioada 21-29 mai 2014, timp în care patru voluntari bicicliști vor lega şapte localități din România (Oradea, Cluj-Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanta și București).

Turul a pornit din Oradea în 21 mai și va dedica fiecărei localități câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău, Pavilionul H din București.

Albaiulienii pot veni la eveniment cu bicicleta împreună cu prietenii, familia, colegii sau chiar singuri şi pot însoţi cicliştii ştafetei prin oraş, într-un tur ciclist organizat, începând de la intrare in Alba Iulia dinspre Cluj Napoca (dupa sensul ginatoriul de la intrarea din oras), cu începere la ora 12.00.

De asemenea, pot scrie un mesaj de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. “Încurajarea voastră ne întărește în lupta noastră împotriva sclerozei multiple”, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax