Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Târgul locurilor de muncă pentru absolvenții din învățământul profesional și tehnic la Casa de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Absolvenții din învățământul profesional și tehnic și persoanele în căutarea unui loc de muncă au ocazia să își găsească un job sâmbătă, în cadrul Târgului de Locuri de Muncă, ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 9.00. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Iași în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba și are ca obiectiv creșterea ocupabilității pentru persoanele din domeniul tehnic.

La Târgul de Locuri de Muncă și-au anunțat participarea 15 firme din Alba, printre care Somaco Grup prefabricate din beton, Usitech Cugir, Euroins România, Dialuk Construct Alba, Agra’s Alba, Rekord Alba.

Firmele vor pune la dispoziție 170 de locuri de muncă în domeniile: confecții încălțăminte, cusători calificați, instalatori sisteme securitate, agenți asigurări, motostivuitorist, agent mentenanță, conducător auto, agent retail, lucrător comercial și altele. Vedeți aici Lista completă a operatorilor economici și oferta pentru Târgul Locurilor de Muncă Alba.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 1.000 de absolvenți din învățământul profesional și tehnic din Alba, dar și persoane în căutarea unui loc de muncă.

Târgul de Locuri de Muncă este organizat în cadrul proiectului „Monitorizarea inserției socio-profesionale pe piața muncii a absolvenților din învățământul profesional și tehnic – MISS 2010-2013” și se organizează în șase județe din țară: Botoșani, Satu Mare, Neamț, Alba, Iași, Galați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax