Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Umăr la umăr împotriva cancerului de sân. Evenimente organizate simultan de organizațiile femeilor liberale din Alba

Publicat

Sâmbătă, 1 octombrie, organizațiile femeilor liberale din 9 orașe și municipii din Alba organizează simultan evenimente dedicate conștientizării privind cancerul la sân. 

Luna octombrie este dedicată conștientizării a ceea ce reprezintă cancerul de sân şi în această perioadă se desfăşoară campanii  în țări din întreaga lume, campanii care îşi propun să crească atenția și gradul de conștientizare privind depistarea precoce, tratamentul, dar și prevenirea acestei boli.

Estimările recente arată că acesta este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la femei, reprezentând 24,2% sau aproximativ 1/4 din toate cazurile noi de neoplasm şi reprezintă principala cauză de deces. Şi, afectează şi bărbaţii.

Sub sloganul „Fiecare femeie este de fapt o Superfemeie, dar chiar şi superfemeile trebuie să bifeze controlul anual”, sâmbătă, 1 octombrie, ora 19.00, doamnele liberale din nouă oraşe şi municipii din judeţul Alba, trag din nou un semnal de alarmă şi se alătură tuturor celor care luptă împotriva acestei boli, potrivit Organizației Femeilor Liberale (OFL) Alba.

”La Alba Iulia, la Abrud, Aiud, Câmpeni, Cugir, la Ocna Mureş, la Sebeş, Teiuş şi la Zlatna, îi invităm pe toţi cei care doresc să se alăture campaniei, să aprindă împreună cu noi lumina roz într-un eveniment ce va avea loc simultan în aceste oraşe şi să ascultăm sfaturile medicilor specialiştii mplicaţi în campanie”, transmite OFL Alba.

Detalii despre evenimente, pe paginile de Facebook ale fiecărei organizaţii.

sursă: Comunicat al Organizației Femeilor Liberale Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax