Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Yellow Party la „Winners Club Țălnar”. Seara, premierea campionatului de minifotbal

Publicat

Sâmbătă, baza sportivă „Winners Club Țălnar”  va găzdui două evenimente majore. Ziua este deschisă de Yellow Party, o petrecere tematică la piscina bazei sportive. Seara va fi de foc, deoarece campionatul organizat de  „Winners Club Țălnar” va lua sfârșit, astfel că de la ora 22.00 va avea loc festivitatea de premiere.

Organizatorii promit concursuri cu premii-surpriză, tombole, loterii, bere gratis, iar cei care vor veni îmbrăcați în galben la petrecere vor primi un punch gratuit din partea organizatorilor. ”O să fie două evenimente majore, distincte. Pe timp de zi, petrecerea va avea loc la piscină, unde în colaborare cu Radu Production vom organiza un eveniment major, Yellow Party, iar seara distracția se va muta jos, la terenul de fotbal, pentru festivitatea de premiere”, a declarat George Țălnar, administratorul bazei „Winners Club Țălnar”.

La evenimentul de seara vor participa toate echipele înscrise, astfel că numărul estimativ al celor prezenți sâmbătă la baza sportivă ar putea depăși 500 de persoane. Pentru sportivii angrenați în campionatul de minifotbal, organizatorii au mai pregătit mici și bere din partea casei, iar, pentru ca distracția să fie în toi, la festivitatea de premiere va fi prezentă si o formație care va întreține atmosfera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax