Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Zilele satului Petrisat. Program artistic pentru locuitorii de toate vârstele, la evenimentul organizat cu sprijinul Primăriei Blaj

Publicat

petrisat blaj Sâmbătă, 1 iulie, Primăria municipiului Blaj organizează Sărbătoarea satului Petrisat. În cadrul evenimentului, în  localitatea componentă a Blajului, în care locuiesc, în proporţie de peste 90%, etnici maghiari, va avea loc o slujbă religioasă, se vor depune coroane de flori la monumentul eroilor, urmând ca mai apoi să fie organizat un prânz comun la care va participa întreaga comunitate. Ziua va continua cu un program artistic, competiții sportive și balul tinerilor. 

Manifestarea va începe cu o slujbă religioasă, oficiată la biserica din centrul localităţii, şi va continua cu un moment de sărbătorire a cuplurilor ajunse la 25 şi respectiv 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Va urma apoi depunerea coroanelor de flori la monumentul eroilor din Petrisat.

De la ora 13.00, întreaga comunitate va participa la un prânz comun, organizat la căminul din localitate.

Începând cu ora 16.00, va fi organizat un program artistic. Acesta va avea următoarele momente: dansuri populare cu formaţii din Petrisat şi Sighişoara, un program susţinut de preşcolarii şi şcolarii de la Şcoala Primară Petrisat, momente umoristice şi cântece populare interpretate de cuplurile în vârstă din Petrisat.

De la ora 19.00, cu această ocazie, vor fi organizate diverse competiţii sportive.

Manifestarea se va încheia tot la căminul cultural din localitate, cu un mare bal organizat de tinerii din Petrisat.

sursa: radioblaj.caritas-blaj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax