Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Ziua Rozelor la Ciumbrud. Paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri şi concursuri

Publicat

10482857_10203944647117523_627679071_n Florile iubirii, trandafirii, vor fi sărbătorite sâmbătă, 27 iunie, la Ciumbrud, lângă Aiud. Evenimentul Ziua Rozelor, ajuns la a XIV-a ediţie, oferă posibilitatea celor care iubesc florile să participe la o paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri.

De asemenea, vor fi organizate tradiţionalele concursuri la care vor fi premiate cea mai frumos împodobită bicicletă, cel mai frumos aranjament de trandafiri. Evenimentul se va încheia cu foc de artificii şi Balul Rozelor.

La Ciumbrud, sâmbătă se anunță vreme ceva mai bună, cu temperaturi maxime ce pot ajunge până la 24 de grade Celsius. Soarele va ieși din nori pentru a lumina buchetele proaspete și aranjamentele ingenioase de trandafiri.

Localitatea Ciumbrud este recunoscută pentru trandafirii cultivaţi aici şi, ca de obicei, în ultima sâmbătă a lunii iunie a fiecărui an, iubitorii florilor sunt aşteptaţi la această sărbătoare.

Începând cu ora 9.00, organizatorii au pregătit numeroase momente atractive pentru toţi iubitorii de trandafiri: Parada Rozelor (plecare de la Colegiul Naţional “Bethlen Gabor” din Aiud) la care participă Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri; dansuri cu majorete, populare şi de sportive, concursuri (Cea mai frumos împodobită bicicletă, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), în Parcul Rozelor din Ciumbrud; tombolă cu premii, degustare de vinuri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, Foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud, Asociaţia Alba – Afroda, Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Programul:

Ora 9:00 – Parada Rozelor – plecare de la Colegiul Național ”Bethleen Gabor”, Aiud. Participă Fanfara, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete

Ora 10.00 – Deschiderea oficială a Zilei Rozelor 2015 – Parcul Rozelor din Cimbrud

Ora 10.30 – Vizitare standuri și câmpuri de trandafiri

Ora 11.00 – Dansul majoretelor

Ora 11.30 – Cea mai frumos împodobită bicicletă – concurs

Ora 12.00 – Cel mai frumos aranjament de trandafiri – concurs

Ora 12.30 – Program artistic

Ora 14.00 – Duelul Rozelor – concurs

Ora 15.00 – Desemnarea Trandafirului anului

Ora 15.15 – Degustare de vinuri

Ora 15.30 – Premierea cultivatorilor de trandafiri

Ora 16.00 – Tombolă pentru vizitatori

Ora 17.00 – Recitaluri de muzică populară și ușoară

Ora 19.00 – Miss Regina Trandafirilor – concurs

Ora 20.00 – Program artistic

Ora 23.00 – Foc de artificii și Balul Rozelor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax