Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Samsung a lansat Galaxy Note10 şi Note10+. Computer, consolă de jocuri, studio video, pen inteligent, într-un singur dispozitiv

Publicat

Producătorul coreean Samsung a lansat două flagship-uri sub brandul Galaxy Note. Spre deosebire de anii trecuţi, Note10 nu mai este doar numele unui smartphone, ci al unei serii care este compusă acum din două versiuni: Galaxy Note10 şi Note10+. Acestea sunt echipate cu cele mai puternice componente pe care compania le oferă, de la procesoare Snapdragon şi Exynos de ultimă generaţie, cu arhitectură pe 7nm, la ecrane Infinity-O şi camere triple pe partea din spate.

Ambele modele vor avea și variantă 5G, iar prețurile pentru SUA sunt de 949 dolari pentru Note 10 și de 1.099 dolari pentru Note 10+. Stylus-ul pentru care telefoanele Note sunt celebre a fost, de asemenea, regândit.

YouTube video

Galaxy Note10 și Note10+ oferă o nouă experiență mobilă: computer, consolă de jocuri, studio de film și pen inteligent, într-un singur dispozitiv.

Două dimensiuni pentru prima oară

Pentru prima dată, Galaxy Note vine în două dimensiuni, cu display Cinematic Infinity de 6,3 (Note10) și 6,8 inci (Galaxy Note10+), astfel încât utilizatorii să poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei.

Display-ul edge-to-edge Cinematic Infinity al lui Galaxy Note10 aproape nu mai are margini, iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic și amplasat central, pentru un design echilibrat. Cel mai captivant display de la Samsung oferă o experiență superioară, care îmbină perfect partea de vizionare cu cea de creație. Galaxy Note 10 folosește Dynamic AMOLED, display recunoscut în industrie. Cu certificare HDR10+ și Dynamic Tone Mapping, fotografiile și videoclipurile sunt mai luminoase față de seria Note precedentă și oferă o gamă largă de culori impresionante. UL a validat ecranul Galaxy Note10 pentru uniformitate de culoare și luminozitate în proporție de 98%. Pentru o vizualizare mai confortabilă, afișajul Eye Comfort reduce lumina albastră fără a afecta calitatea culorii.

Funcția de încărcare super rapidă permite încarcarea telefonului în numai 30 de minute și durează toată ziua

Cu ajutorul încărcării de 23 wati, în doar 30 de minute îți încarci telefonul pentru o zi întreagă. Sau renunță la cabluri cu funcția de încărcare Wireless 2.0 super rapidă. Bateria, de 3.500 mAh pe Note10 și 4.300 mAh pe Note10+ este cea mai mare baterie Note de până acum. Tehnologia inteligentă de ultimă generație recunoaște și se adaptează obiceiurilor tale mobile, pentru a dura toată ziua.

De asemenea, opțiunea Wireless PowerShare îți oferă puterea de a încărca alte dispozitive.

Capacitatea de stocare a unui laptop fără a avea la dispoziție unul

Cu o memorie internă de până la 512GB care poate fi extinsă până la un alt 1TB cu o cartelă microSD, ai spațiu pentru toată muzica, fotografiile și filmele tale.

Cameră triplă verticală

Galaxy Note10 aduce noi caracteristici la camera foto și video, dar și moduri de editare video mai rapidă și ușoară, pentru creatorii de conținut și cei creativi.

Tehnologie video premium: Galaxy Note10 permite utilizatorilor să înregistreze videoclipuri la o calitate grafică și sonorizare impresionantă fără a avea nevoie de aparatură profesională. Cu modul de focalizare video live se poate modifica adâncimea de câmp, astfel încât puteți estompa fundalul pentru a vă concentra pe subiect. Microfonul cu zoom amplifică sunetul și izolează zgomotele de pe fundal pentru a vă ajuta să obțineți sunetele pe care vi le doriți. Funcția Super Steady a fost îmbunătățită pentru a stabiliza imaginile video, fiind disponibilă acum și în modul hyperlapse.

Editare video rapidă și ușoară: Odată ce și-au înregistrat videoclipul, utilizatorii Galaxy Note10 pot edita din mers direct de pe telefon, fără a avea nevoie de echipament suplimentar. Editorul video este integrat în S Pen, astfel încât utilizatorii pot alege exact partea pe care doresc să o decupeze, utilizând S Pen-ul. Pentru creatorii care au nevoie de un control și mai mare asupra materialelor video, Adobe Rush pe Galaxy Note10 oferă o suită sofisticată de instrumente de editare, care devin și mai eficiente cu ajutorul lui S Pen.

Înregistrare ecran: Pentru gamerii care doresc să adauge o anumită personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc să își îmbunătățească calitatea tutorialelor video, Galaxy Note10 introduce funcția Înregistrare Ecran. Puteți captura ușor imaginile de pe ecran, opta pentru opțiunea picture-in-picture pentru a adăuga reacții și folosi S Pen pentru a face mențiuni direct în video.

AR Doodle și 3D Scanner: Galaxy Note10 integrează cele mai noi capabilități AR și 3D în cameră. Alături de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispoziție un mediu cu totul nou creatorilor de conținut. Alături de AR Doodle, utilizați S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte și animații. Iar cu ajutorul 3D Scanner, o noutate impresionantă în seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricărui obiect și o poate transforma instantaneu într-o imagine dinamică 3D.

Modul Nocturn: Oamenii fac multe selfie-uri în condiții de luminozitate scăzută – la cină, la concerte sau când se bucură de un apus de soare. Modul Nocturn, disponibil acum și pe camera frontală, permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.

Galaxy Note10 aduce îmbunătățiri S Pen-ului

Dacă pe Galaxy Note9 S Pen-ul a primit funcția de Bluetooh Low Energy, S Pen-ul de pe Galaxy Note10 primește și funcția Air, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla device-ul prin anumite gesturi făcute cu S Pen-ul. Prin intermediul funcției Air SDK, dezvoltatorii software pot crea funcții de control personalizate care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza aplicațiile preferate folosind gesturi.

sursa: samsung.ro, start-up.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax