Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Samsung a lansat Galaxy XCover Pro care poate fi băgat în apă și este rezistent la praf. Bateria poate fi înlocuită

Publicat

Samsung a prezentat luni noul Galaxy XCover Pro, un smartphone menit să reziste, având un design robust, dar în acelaşi timp elegant.

Smartphone-ul este rezistent la apă şi la praf (are certificarea IP68), putând fi introdus în apă de până la 1,5m adâncime, chiar şi fără carcasă şi este certificat MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că oferă protecţie la altitudini extreme, împotriva umidităţii şi în cazul altor condiţii de mediu severe.

Foto: Galaxy XCover Pro; Sursă: news.samsung.com

Telefonul dispune de o baterie de 4.050mAh care rezistă mult după terminarea programului de lucru. În cazul în care este necesară şi mai multă energie, bateria poate fi înlocuită.

Galaxy XCover Pro oferă un ecran cu display FHD + Infinity de 6,3 inci, cu touchscreen îmbunătăţit, capabil să funcţioneze în orice condiţii, inclusiv pe timp de ploaie sau zăpadă.

Pentru angajaţii care lucrează pe teren, modul glove le permite acestora să folosească telefonul chiar şi cu mănuşi, dar se pot folosi şi de comenzi vocale care se transformă în mesaje scrise.

Telefonul are şi o funcţie de tip push-to-talk, care, cu ajutorul celor două taste ce pot fi personalizate, le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare a unui buton, inclusiv biroul principal, dispecerii sau diferiţi membri ai echipei de pe teren.

Pentru a facilita comunicarea între colegii de muncă, Samsung a colaborat îndeaproape cu Microsoft pentru a introduce pe acest telefon Microsoft Teams, o funcţionalitate de tip walkie-talkie. O altă integrare interesantă a noului telefon este Samsung POS, o soluţie de vânzare integrată pe mobil (POS), care a fost aprobată de programul pilot Visa Tap to Phone.

Această soluţie permite angajaţilor din vânzări să elimine nevoia unui hardware POS dedicat printr-un software fiabil şi sigur. Galaxy XCover Pro vine şi cu Samsung Knox, sistemul care permite securitatea pe dispozitivele sud-coreene. Telefonul are senzor de amprente şi de recunoaştere facială, pentru o accesibilitate mai uşoară.

Sursă: Adevarul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax