Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Samsung Galaxy S9 – momentul oportun să îl cumperi (P)

Publicat


samsung s9

Pentru că Samsung se pregătește să lanseze mult-așteptatul Galaxy S10, acum este un moment perfect să cumperi modelul mai vechi Galaxy S9, deoarece retailerii se vor înghesui cu reducerile de preț.

Samsung Galaxy S9 are un ecran minunat, o cameră extraordinară și un design care este încă unul dintre cele mai bune. După cum te așteptai, este de asemenea disponibil la un preț mult mai mic acum că este pe cale să fie înlocuit cu Galaxy S10.

Samsung Galaxy S9 Pro

  • display fantastic
  • se simte grozav
  • difuzoare îmbunătățite semnificativ

Samsung Galaxy S9 Contra

  • durata medie a bateriei
  • senzorul dual disponibil numai pe modelul Plus
  • încetinire a software-ului

Design

Cu Samsung Galaxy S8, Samsung a introdus o schimbare în design-ul telefonului: bretonul mare a fost eliminat pentru a fi înlocuit cu un ecran mai mare. Galaxy S9 păstrează acest aspect general și grosimea ramei de deasupra și dedesubtul ecranului se reduce în continuare. În plus, scanerul pentru amprente digitale a fost mutat într-o locație mai potrivită sub cameră.

Corpul metalic și sticla își păstrează afișajul curbat, gradul de rezistență la apă IP68 și slotul pentru carduri microSD. Rama de aluminiu a fost consolidată.

Display

Ca toate telefoanele recente Samsung, afișajul S9 te va atrage instantaneu cu culori bogate și un contrast fantastic. Are un display AMOLED quad-HD + de 5,8 inci, ușor curbat, și chiar dacă puțin s-a schimbat în afară de o ușoară creștere a luminozității, este unul dintre cele mai bune afișaje pe care le-am văzut. Unghiurile de vizualizare sunt bune, la fel și vizibilitatea outdoor.

Performanță

Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte rapid, deoarece în inima lui stă fie un Snapdragon 845, fie un Exynos 9810 (care se schimbă în funcție de regiune). Cipul este însoțit de 4 GB de memorie RAM.

O mare reclamație la telefoanele Samsung în anii anteriori au fost boxele slabe. Acum, boxa existentă de jos rămâne, dar a fost adăugată și una sus.

Calitatea apelurilor este fantastică și confortabilă, cu semnal puternic atât pe 4G cât și pe Wi-Fi. Există, de asemenea, suport pentru viteze de descărcare LTE de 1Gbps și Bluetooth 5, iar stocarea începe la 64GB – deși acest lucru poate fi mărit prin intermediul unui card microSD.

Camera

Cea mai mare zonă de inovare în Samsung Galaxy S9 este camera. Este singura caracteristică a Galaxy S9 care se simte cu adevărat nouă și unică.

În loc să aibă o lentilă cu diafragmă fixă, cum este cazul la aproape orice altă cameră telefonică, S9 se poate deplasa între f / 2,4 și f / 1,5, oferind optică ideală atât pentru fotografierea de zi, cât și pentru cea de noapte.

Fotografiile sunt detaliate și pline de culoare, mult mai expuse decât cele făcute de Pixel 2 și iPhone X, cu un contrast bun și o gamă dinamică.

O altă caracteristică nouă a camerei este înregistrarea în slow motion, care îți permite să realizați o filmare de 0,2 secunde la 960 fps și să o extinzi la 6 secunde.

Baterie

Durata de viață a bateriei pe Samsung Galaxy S9 este aproape identică cu cea a modelului S8. Chiar și cu trecerea la un cip mai eficient, Samsung nu a să facă îmbunătățiri la baterie.

Evident, durata de viață a bateriei va varia în funcție de utilizare și dacă ești un utilizator intensiv al telefonului va fi puțin probabil să treci prin zi fără teama că ți se termină bateria.

Cumperi sau nu?

Samsung Galaxy S9 bifează majoritatea calităților cu privire la ceea ce majoritatea oamenilor doresc de la un telefon: cameră bună, design atractiv, ecran uimitor și multe funcții interesante. Samsung Galaxy S9 este probabil unul dintre cele mai bune telefoane Android ale anului trecut.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Peste 140.000 lei și 750 euro, donați, de vineri până luni, pentru achiziționarea de echipamente medicale la Spitalul din Blaj

Publicat

În ultimele trei zile au fost donați peste 140.000 lei și 750 euro pentru Spitalul din Blaj. În prima zi a campaniei au fost donați aproape 100.000 lei. În total, suma strânsă se apropie de 300.000 lei. „Le mulțumim mult blăjenilor care au îmbrățișat, fără rezerve, campania de donații pentru Spitalul Blaj, propus ca spital […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cad soldații din ”Armata Albă”: Peste 280 de cadre medicale din România, INFECTATE cu noul coronavirus. Situația pe județe

Publicat

coronavirus

Conform raportărilor către Institutului Național de Sănătate Publică din teritoriu, în prezent, în țara noastră au fost înregistrate un număr 285 cadre medicale infectate cu noul corinavirus, respectiv 91 de medici, 90 de asistenți medicali, 26 de infirmiere, 8 îngrijitoare și 70 de persoane – personal auxiliar. Citește și OFICIAL, 30 martie: 1952 îmbolnăviri cu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Parchetele din Alba suspendă activitatea cu publicul. Documentele, transmise exclusiv prin e-mail și fax

Publicat

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba și unitățile de parchet din județul Alba suspendă activitatea cu publicul până la încetarea stării de urgență, au transmis reprezentanții instituției. Toate documentele vor putea fi transmise exclusiv prin e-mail și fax. „Raportat la situaţia creată prin instituirea stării de urgenţă în baza Decretului nr. 195/16.03.2020 al Preşedintelui României, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: Alte două decese cauzate de coronavirus, în România. Numărul cazurilor ajunge la 46

Publicat

coronavirus

Au fost înregistrate  încă 2 decese din cauza noului coronavirus în România. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul victimelor urcă la 46. Caz 45. Bărbat, 57 de ani, jud. Timiș. În data de 27.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate