Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Samsung lansează din nou Galaxy Fold. Telefonul pliabil va ajunge în magazinele din Europa în septembrie. Specificaţii și preţ

YouTube video

Publicat

Samsung a anunțat oficial data de lansare pentru nou Galaxy Fold în Europa: 18 septembrie. Primul telefon pliabil al companiei se va lanseaza în Coreea pe 6 septembrie.

Acesta va fi disponibil pe anumite piețe europene – și anume Franța, Germania și Marea Britanie – precum și Singapore, pe 18 septembrie. În sfârșit, va veni și în SUA în „săptămânile următoare”, deși compania nu a transmis o dată precisă.

Programat inițial să fie lansat în aprilie 2019, Galaxy Fold a întârziat să fie disponibil de mai multe ori, deoarece compania s-a străduit să remedieze problemele care au făcut ca dispozitivul să fie predispus la rupere.

Acum, dispozitivul se va livra cu o balamală întărită, care este mai aproape de corpul telefonului, straturi suplimentare de metal sub afișaj, un strat de protecție extins (care nu ar trebui să se desprindă ca cel inițial) și armături care ar trebui să păstreze praful și altele particule din dispozitiv.

Specificațiile au rămas aceleași și includ ecranul pliabil de 7,3 inci, un ecran suplimentar de 4,6 inci, un procesor octa-core, o cameră triplă pe spate, o cameră frontală duală, 12 GB RAM și 512 GB stocare și (opțional) suport 5G. Sună foarte frumos, dar prețul este destul de mare – 1.980 de dolari.

Samsung a anunțat, de asemenea, un nou tip de serviciu „remarcabil” pe care îl vor primi cumpărătorii Fold. Acesta include „acces unu-la-unu la experți Samsung”, precum și asistență telefonică 24/7, deși pare că va diferi în funcție de piață.

De asemenea, compania a promis că va împărtăși mai multe despre Fold „în următoarele săptămâni”.

sursa: mashable.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate