Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SĂNĂTATE.ALBA24: Centrul de consiliere pentru persoanele cu autism Alba oferă asistenţă gratuită atât copiilor, cât şi familiei

Publicat

Persoanele cu autism din județul Alba și familiile acestora pot beneficia de asistență de specialitate, gratuită, în cadrul Centrului de consiliere și asistență pentru persoane cu autism Alba. În acest moment, la centru beneficiază de asistență 17 copii cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani.

Centrul funcționează în localitatea Alba Iulia, Str. Mihai Viteazul nr. 2 – 4 (în cadrul Centrului de Servicii Comunitare „Arnsberg”) şi oferă intervenții personalizate fiecărui beneficiar, în funcție de vârstă, felul specific în care a fost afectat de această tulburare și disponibilitatea sa și a familiei sale de a participa la sesiunile de lucru.

Vezi mai multe informaţii despre ce oferă Centrul de consiliere și asistență pentru persoane cu autism Alba pe Sănătate.Alba24.ro.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cry

    miercuri, 29.05.2013 at 23:00

    MINCIUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax