Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SĂNĂTATE ALBA24: Lista completă a tarifelor pentru consultaţii şi analize medicale nedecontate de CAS, percepute de Spitalul Judeţean Alba

Publicat

Spitalul Judeţean Alba a făcut publică lista completă a tarifelor pentru serviciile medicale la cerere percepute în secţiile unităţii medicale. Au fost introduse noi taxe pentru diferite analize efectuate la ORL, psihiatrie sau nefrologie. Pentru analizele RMN, la cerere.

La Ginecologie, pentru montarea unui dispozitiv intrauterin (DIU, sterilet), pacientele vor plăti 50 de lei, cu jumătate mai puţin faţă de anul trecut. În schimb dacă anul trecut, taxa de chiuretaj a fost eliminată, din acest an a fost reintrodusă, şi este 200 de lei.

La Gastroenterologie, extracţia digestivă superioară (gastroscopie) va costa 50 de lei, cu 100 de lei mai puţin ca anul trecut, iar endoscopia digestivă inferioară (colonoscopie), tot 50 de lei. Anul trecut acest servciu era taxat cu 200 de lei.

Vezi care sunt tarifele şi pentru alte consultaţii şi servicii medicale realizate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pe Sănătate. Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax