Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sănătate.Alba24: Reprezentanţii Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba propun crearea unui serviciu ATI pentru nou-născuţi

Publicat

Mai ales în weekend, Secţia de Pediatrie a spitalului din Alba Iulia este suprasolicitată. Gradul de adresabilitate este foarte mare şi datorită dotărilor pe care acest compartiment le are. Secţia a fost dotată cu un incubator performant şi se doreşte şi realizarea unui compartiment ATI pentru nou-născuţi.

Secţia de Pediatrie dispune de 50 de paturi şi o rezervă. Dintre acestea, cinci paturi sunt destinate ATI. Toate paturile sunt conectate la reţeaua centralizată de oxigen şi sunt dotate şi cu două monitoare şi electrocardiograf.

Vezi mai multe detalii despre activitatea Secţiei de Pediatrie şi unde pot fi efectuate consultaţii pentru copii, pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. 1907

    marți, 26.03.2013 at 07:54

    ……………da pentru ca in week-end mult stimabilii doctori de familie n-au buna vointa si bunul simt sa raspunda la telefon……..ce sa mai zicem de un consult la cabinet……….ca de vizita la domiciliu,contracost,exclus…………..dar faptul ca eu si sotul meu dam la cas si sanatate vreo 4000 ron………………………….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax