Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţionat de jandarmi pentru că a provocat scandal. Un tânăr din Cetatea de Baltă a primit 700 de lei amendă pentru că a forţat intrarea în Căminul cultural din localitate

Publicat

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Cetatea de Baltă a primit amendă de la jandarmi după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat “cu forţa” în Căminul cultural din localitate, pentru că dorea să participe la un spectacol.

Acesta se afla în avansată stare de ebrietate şi nu a mai fost lăsat de către personalul pe ordine să intre în Căminul cultural din localitate şi să participe la spectacol. Confruntat cu această interdicţie, tânărul a reacţionat violent, a înjurat şi a ameninţat cu represalii, a forţat intrarea în cămin şi a reuşit astfel să pătrundă în incintă.

Un echipaj de jandarmerie a observat scena şi a intervenit de urgenţă pentru prevenirea escaladării violenţei şi identificării vinovatului. Foarte nervos şi agitat, acesta a refuzat să coopereze cu jandarmii, a oferit date false de identificare şi chiar a încercat să fugă.

A fost condus la autospeciala de intervenţie a jandarmeriei unde, în scurt timp, s-a calmat şi a putut fi reluată procedura de identificare.

Edmondo S. (32 de ani), domiciliat în localitatea Cetatea de Baltă, şi-a motivat comportamentul agresiv prin faptul că a exagerat cu consumul de alcool.

Jandarmii i-au expus faptele contravenţionale pe care le-a săvârşit –  consum de alcool în public, proferarea în public de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, pătrunderea fără drept într-o incintă şi refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii –  după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax