Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţionaţi pentru tulburarea liniştii publice: Un tânăr din Alba Iulia asculta muzica prea tare, iar două femei se înjurau în plină stradă

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Alba Iulia a atras atenţia oamenilor legii, pentru că asculta muzica prea tare în maşina proprietate personală. Acesta a fost avertizat în scris de jandarmi, sâmbătă seara, pe strada Samuel Micu. Jandarmii au mai intervenit, în week-end, şi pentru a aplana un conflict izbucnit între două femei, pe strada Muzicanţilor.

Sâmbătă 6 octombrie, la ora 23.50, Ion T. M. (28 de ani) a fost sancţionat cu avertisment scris, deoarece, în timp ce se afla pe strada Samuel Micu din municipiul Alba Iulia, în autovehiculul proprietate personală, a folosit sistemul audio al maşinii la intensitate foarte mare şi a deranjat liniştea locatarilor din imobilele din zonă.

Duminică, 7 octombrie, în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Muzicanţilor şi a aplanat un conflict în care erau protagoniste două femei. Cele două se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă, fără să ţină cont că episodul de violenţă verbală se desfăşura într-un loc public şi la acesta participau involuntar mai mulţi locatari din zonă, printre care şi minori. Femeile au fost identificate ca fiind M.F.C. (26 de ani) şi C.A. (31 de ani) şi au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Foto: arhivă

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax