Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţiuni de peste 300.000 lei pentru conducătorii auto care nu au respectat limita legală de viteză

Publicat

În baza unui plan întocmit de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe raza întregului judeţ s-a desfăşurat o acţiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. În perioada 7-14 aprilie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul Rutier, poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală au participat la acţiunea de prevenire a accidentelor rutiere în trafic.

Acţiunea a vizat în principal impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au folosit 15 radare şi au aplicat, pentru diverse încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 2.119 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 327.850 lei, dintre care 1.335 pentru nerespectarea limitei legale de viteză.

De asemenea au fost constatate 21 de infracţiuni la regimul rutier şi au fost reţinute 62 permise de conducere dintre care 3 pentru nerespectarea limitei de viteză iar 59 pentru alte abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice precum şi 41 de certificate de înmatriculare.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax