Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sancţiuni de peste 5.900 de lei pentru taximetriştii din Alba, în urma raziei de vineri

Publicat

Poliţiştii din Alba, alături de angajaţi ITM şi RAR au desfăşurat, vineri, o acţiune de verificare a transportului de persoane în regim de taxi, pe raza judeţului. Au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.920 lei.

La data de 9.03.2012, între orele 7.00-11.00 şi 19.00-21.00, în municipiile Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Aiud şi în oraşele Teiuş şi  Ocna Mureş, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi ai Registrului Auto Român – Agenţia Alba, au organizat o acţiune de verificare a legalităţii transportului de persoane în regim de taxi, precum şi a stării tehnice a autovehiculelor folosite pentru acest tip de serviciu.

Cu ocazia acestei acţiuni, taximetriştilor le-au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.920 lei, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Spre exemplu, în municipiul Aiud a fost depistat B.G., de 44 de ani, din Aiud, care efectua activităţi de transport persoane în regim taxi fără a deţine atestat al calificării profesionale, iar autoturismul pe care-l conducea nu era asigurat RCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. concurenta

    sâmbătă, 10.03.2012 at 21:18

    Oare Taxiurile lui Dorel din Teius au fost verificate toate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax