Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sancţiuni DSP la Piaţa Agroalimentară Cetate, saloane de coafură şi cabinete medicale

Publicat

În ultima săptămână, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Alba au aplicat sancţiuni pentru neconformităţi în ceea ce priveşte condiţiile igienico-sanitare, în mai multe unităţi publice.

Ca urmare a reclamaţiilor primite la serviciul de control al DSP, s-a efectuat un control igienico-sanitar la Piaţa Agroalimentară Cetate, unde a fost semnalată lipsa apei potabile la punctele de desfacere a produselor lactate, la cişmele şi la grupurile sanitare.

 

Potrivit reprezentanţilor DSP, în data de 24 februarie a.c. s-a  stabilit un termen de remediere. La data controlului ulterior, deficienţele constatate nu erau remediate şi, nefiind îndeplinite condiţiile minime de funcţionare, s-a hotărât luarea în discuţie a sancţionării conducerii unităţii. În 4 martie, s-a  efectuat un control comun cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Veterinară şi Siguranţa Alimentului, pentru inventarierea tuturor agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în această locaţie.

Tot în ultima săptămână, inspectorii au aplicat sancţiuni pentru nerespectarea condiţiilor igienico-sanitare în mai multe unităţi de coafură sau frizerie, o cantină şcolară, câteva cabinete medicale şi dentare. De asemenea, au aplicat o amendă în valoare de 600 lei, în cazul unui cabinet de medic de familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax