Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţiuni în valoare de peste 13.000 de lei pentru conducători auto din Alba Iulia care transportau marfă fără acte sau nu au respectat regulile de circulaţie

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia, cu sprijinul celor de investigare a fraudelor Alba şi a jandarmilor au aplicat, vineri, în cadrul unei acţiuni de combatere a evaziunii fiscale, a transportului sau comerţului ilicit de mărfuri, 89 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.040 lei.

Cei peste 30 de poliţişti angrenaţi în această acţiune au constatat două infracţiuni, una la regimul circulaţiei rutiere şi o infracţiune de furt calificat şi au aplicat. Astfel, au fost sancţionaţi 71 de participanţi la trafic pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, 13 persoane au primit amenzi privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, restul constituind abateri la alte acte normative.

Pe strada Liviu Rebreanu din Alba Iulia a fost depistat Daniel L., care transporta cu o autoutilitară legume, fructe şi alte mărfuri alimentare, fără documentele legale de provenienţă. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi marfa a fost confiscată.

Pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, E. D. (53 ani) din Pianu de Jos, transporta fără documente legale de provenienţă produse alimentare şi nealimentare în valoare de 1.470 lei. A fost amendat şi marfa a fost confiscată.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat în trafic, pe  A.G., de 23 ani, din Săliştea, care conducea un tractor care nu figura ca fiind  înmatriculat sau înregistrat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii prev. de art. 85 alin. 1 din OUG 195/2002.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax