Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sancţiuni ITM la o firmă din Alba Iulia şi o persoană fizică autorizată din Sebeş. 20.000 de lei amenzi pentru „munca la negru”

Publicat

itm alba 2Inspectorii ITM Alba au sancţionat o firmă din Alba Iulia şi o persoană fizică autorizată din Sebeş pentru „munca la negru”, fiecare fiind depistate cu câte un angajat fără forme legale. În total, inspectorii au dat amenzi de peste 30.000 de le în urma controalelor efectuate la 50 de firme.

În perioada 3-7 noiembrie, inspectorii ITM Alba au verificat în domeniul relaţiilot de muncă 47 de agenţi economici cu un număr total de 1.178 de salariaţi şi au constatat 70 de nereguli, Au dat amenzi de 27.300 lei, două dintre ele pentru “munca la negru”.

Societăţi comerciale sancţionate:

– Raul Impex SRL Alba Iulia – o persoană fără forme legale de angajare – amendă 10.000 lei.

– P.F.A. Stănuş Ionuţ Nandor din Sebeş – o persoană fără forme legale de angajare – amendă 10.000 lei.

În sectorul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 49 de firme, constatate 35 de nereguli şi aplicate cinci avertismente şi o amendă de 4.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax