Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sanitas Alba: PREMIERĂ la nivel naţional cu o unitate de asistenţă socială din judeţ. S-a constituit Sindicat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Galda de Jos

Publicat

sanitasA fost înfiinţat un nou sindicat Sanitas în cadrul DGASPC Alba, mai precis a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Galda de Jos. Potrivist Sanitas Alba constituirea nucleului la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba s-a realizat în 6 februarie. Înfiinţarea unui sindicat la nivelul unei unităţi de asistenţă socială este o premieră naţională.

„Privind istoric, constituirea unui sindicat la nivelul unei unităţi aparţinând asistenţei sociale a fost o premieră la nivel naţional, forma de asociere sindicală la nivelul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Galda de Jos, fiind o iniţiativă a Sindicatului Judeţean Sanitas Alba. Credem că revenirea acestui nucelu sindical la organizaţia care l-a constituit reprezintă o recunoaştere a implicării şi seriozităţii autentice de care am dat dovadă, atât în relaţia cu membrii pe care îi reprezentăm cât şi cu partenerii sociali”, a declarat preşedinteşe Sanitas, Marius Sepi.

Sindicatul Judeţean Sanitas Alba sunt: semnarea contractului colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi asistenţă socială, rezolvarea inechitaţiilor din sistemtul de salarizare şi creşterea numărului de membrii Sanitas în asistenţa socială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax