Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Întoarcerea rebelului: Şanse mari ca deputatul Clement Negruţ să revină în PDL Alba

Publicat

După o perioadă de tăcere, deputatul Clement Negruţ face declaraţii noi privind planurile sale politice, dar şi parlamentare. Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că salută atenţia pe care i-au acordat-o toate partidele politice şi totodată îşi exprimă public onoarea pe care i-au făcut-o cei doi lideri importanţi ai PDL Alba, Mircea Hava şi Ion Dumitrel, prin cuvintele de apreciere asupra muncii şi activităţii sale parlamentare. El susţine că acest fapt îi dovedeşte că, în cele aproape două luni de când a părăsit partidul, lucrurile au început să se schimbe şi urmează un curs aproape firesc din punct de vedere politic.

“Invitaţia preşedintelui PDL, Mircea Hava, de a reveni în partid este onorantă pentru mine şi de o importanţă majoră. Am spus că nu voi închide uşa dialogului cu absolut nicio formaţiune politică în această perioadă, atâta timp cât voi avea o serie de măsuri menite să asigure o dezvoltare pe mai departe a judeţului”, a precizat Clement Negruţ.

Susţinător al lui Blaga. Proiectul şoselei ocolitoare a municipiului Şebeş îl apropie de PDL

Deputatul doreşte să râmână deocamdată independent, însă declaraţiile făcute indică faptul că este aproape decis să se reîntoarcă în PDL Alba, dacă Biroul Permanent Judeţean va începe să funcţioneze, să lucreze şi să se întâlnească; politicianul este de părere că PDL Alba trebuie să-şi schimbe viziunea politică, acest lucru însemnând, printre altele, ca liderii judeţeni să asculte vocea tuturor primarilor membri de partid, să ţină cont de părerile acestora.

Negruţ a spus cu fermitate că i-ar plăcea să se întoarcă în partid până în 4 mai, pentru a-l putea susţine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte PDL. “Nu am nimic cu premierul Boc. Sunt sigur că Vasile Blaga poate duce partidul pe un trend ascendent”, a mai spus deputatul Negruţ.

Totodată, Clement Negruţ spune că pentru el primează promisiunile făcute alegătorilor din  Colegiul Sebeş-Blaj, iar proiectele parlamentare îl apropie foarte mult de Partidul Democrat Liberal. “Pentru mine primează cea mai importantă promisiune pe care, din postura de candidat al PDL Alba, am făcut-o alegătorilor mei şi tuturor locuitorilor din Colegiul Blaj-Sebeş: descongestionarea traficului din zona Sebeş. În urma ultimelor mele discuţii cu decidenţii de la Ministerul Transporturilor şi inclusiv cu ministrul Anca Boagiu, pot să afirm că lucrurile încep să se mişte şi aici destul de bine. Este oricum un proiect pentru care mă voi lupta în continuare în Parlamentul României, un proiect care se pare că mă apropie cel mai mult de Partidul Democrat Liberal şi pe care vreau să îl duc la îndeplinire”, a spus deputatul, precizând totodată la că, în maxim două luni, vor începe lucrările la tronsonul Sebeş al a autostrăzii Orăştie-Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. HH

    vineri, 08.04.2011 at 20:52

    A FOST PLECAT, DE ACASA. A AFLAT CA BOC A IESIT DIN CRIZE SI SE INTOARCE ?! CE MARLANIE !

  2. Clement Albut

    sâmbătă, 09.04.2011 at 11:10

    Domnule Negrut,
    NU ai facut nimic pentru Sebes !!! Doar vorbe fara acoperire in fapte.
    De cativa ani tot incepi Soseaua de centura si …..vorbe goale. In Germania vorbesc sasii plecati, ca mai alez vara nu poti traversa strada . Circulatia e sufocanat. Ar fi decent sa taci pana nu incepe efectiv executi soselei de centura a Sebesului. DATI CENTURA SEBESULUI !
    Apoi POLUAREA de la kronospan care a fost completata cu cea de la holzindustrie , nu ati spus ca va fi o problema prioritare pe agenta deputatului?
    Ce ati rezolvat. dumneavoastra personal, domnule deputat de Sebes? Va spunem noi,sebesenii : ABSOLUT NIMIC! Pluare ela fel de agresiva ca inainte de a fi dumneavoastra deputat.
    Asa ca lasati Conferintele de prese si presati acolo unde trebuie rezolvarea problemelor majore ale Sebesului POLUAREA si CENTURA.
    Si nu uita : NU LINGE NICIODATA UNDE AI SCUIPAT !!!

  3. mirciu57

    duminică, 10.04.2011 at 09:03

    Domnule Negrut te credeam un pic mai serios!!aveai nevoie de putina publicitate?sa stii ca ti-a iesit dar din pacate e negativa,asta arata calitatea morala a politicienilor nostri!!sau poate iti doresti o functie mai sus in partid cine stie dar un lucru e sigur i-ai dezamagit pe multi din cei care te-au votat!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax