Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna „bobocilor” la UAB

Publicat

Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a pregătit o primă săptămână universitară dedicată exclusiv bobocilor. Studenții de anul I vor avea parte în această săptămână și nu numai de diverse surprize.  În prima lor zi de facultate, aceștia  au  primit din partea membrilor Ligii Studenților, un mic ghid (”Info Boboc„), care cuprinde informații utile referitoare  atât la descifrarea orarului cât și la modul de petrecere a timpului liber. ”Noi suntem studenți, ca și ei, de altfel, dar am ales o cale mult mai originală de a ne petrece studenția. Am ales să  ne creăm o perioadă a vieții în care să ne încercăm pe noi în primul rând.  De aceea dorim să împărtășim aceste momente frumoase alături de ”boboci”. Astfel, vor savura și ei din satisfacția unui proiect reușit sau se vor distra alături de LSUA la petrecerile studențești ”, a declarat Ludmila Cernomoreț, vicepreședinte, Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Prima  petrecere studențească ar fi  ”Boboc Party”. Manifestarea  va avea loc pe data de 14 octombrie în incinta  mall-ului din Alba Iulia. Organizatorii plănuiesc totul în mare secret,  dar ceea ce este evident este faptul că ”bobocii” vor avea parte de o petrecere pe cinste.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax