Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Săptămână cu surprize „Acasă la Moş Crăciun”

Publicat

Porţile Casei lui Moş Crăciun stau deschise pentru vizitatori, pe tot parcursul acestei săptămâni. Albaiulienii sunt invitaţi să îşi umple plasele cu bunătăţi de Sărbători şi să colinde alături de grupuri de copii din judeţul Alba. Programul zilelor premergătoare Crăciunului se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar Moşul îi va aştepta în fiecare seară, cu multe surprize.

Duminică după-amiaza, cu începere de la ora 18.00, trupa de folk „Plus Noi” va concerta în pavilionul expoziţional de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, iar, în continuare, de la ora 20.00, trupa de teatru „Skepsis” urcă pe scenă într-o nouă piesă de teatru. Luni, 20 decembrie, de la ora 11.30 până la ora 14.00, colindători din mai multe comune din judeţul Alba vor ajunge „Acasă la Moş Crăciun” pentru a ura „Sărbători Fericite”, iar, de la ora 16.00, cercurile şcolare de turism de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Tehnic „Apulum” şi Liceul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor primi, în cadrul proiectului desfăşurat anul acesta de Consiliul Judeţean, echipamente necesare pentru practicarea turismului. Pe toata durata zilei de luni, elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice îşi vor amplasa standul în pavilionul expoziţional, pentru a prezenta vizitatorilor mici obiecte de artă, realizate de aceştia cu ocazia Sărbătorilor.
Un spectacol-surpriză este oferit marţi, 21 decembrie, de la ora 20.00, de Claudiu Bleonţ – One Man Show – care a venit la Alba Iulia, de această dată, la Casa lui Moş Crăciun. Nici miercuri, albaiulienii care vor vizita pavilionul situat în parcul Cetate nu vor avea motive de plictiseală. Cunoscutul interpret autohton de folk, Vali Şerban, intră în spiritul Sărbătorilor cu cântece devenite tradiţie.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean, gazda evenimentului, anuntă că programul Casei lui Moş Crăciun este unul dinamic şi apropiat de sufletul românilor. Vom reveni cu amănunte despre eventuale modificări în grila de evenimente şi cu acţiunile pregătite pentru Ajunul Crăciunului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax