Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna Europeană a Sportului 2018, la Alba Iulia şi Sebeş. Programul activităţilor pentru promovarea mişcării în aer liber

Publicat

Duminică, 30 septembrie, sunteţi invitaţi în Parcul Arini din Sebeş. De la ora 11.00, vor fi organizate concursuri sportive pentru copii şi iubitorii de sport și mișcare în aer liber. Manifestările sunt cuprinse în campania “Săptămâna Europeană a Sportului 2018”, promovată în Alba de Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Fotbal, tenis de câmp,  tenis de masă, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft, darts, sărituri cu mingea şi alte activităţi sportive, în aer liber, vor anima, duminică, Parcul Arini.

Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda premii, diplome, materiale promoționale.

Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Primăria Municipiului Sebeș şi unităţi de învăţământ.

Pe parcursul acestei săptămâni, în cadrul campaniei, vor fi distribuite materiale promoţionale, vor din antrenaţi copii în activităţi, va fi promovat sportul “pe două roţi” şi vor fi acordate diplome. Locaţia pentru aceste manifestări este Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia, cu implicarea voluntarilor.

În peste 20 de județe ale țării vor avea loc circa 200 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 35.000 de persoane de toate vârstele. Se estimează că anul acesta Săptămâna europeană a sportului va reuni, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 26.000 de evenimente, precizează organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax