Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Săptămâna familiei, săptămâna fără televizor”, o campanie desfăşurată de administraţia locală din Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia desfăşoară în aceste zile campania „Săptămâna familiei, săptămâna fără televizor”. La nivel local, pe lângă instituţiile implicate şi factorii de decizie, oamenii din funcţii publice au coborât din scaunele administrative pentru a se implica şi din postura de voluntari.

Televizorul este, în multe familii, obiectul-personaj în jurul căruia se desfăşoară toate activităţile cotidiene. Din păcate, majoritatea copiilor au ajuns să petreacă în faţa televizorului mai mult timp decât la şcoală, îşi “desăvârşesc” educaţia tot împreună cu personajele proiectate de acesta, iar comunicarea în cadrul familiei şi societăţii este grav afectată.

În acest context, la Alba Iulia se desfăşoară în aceste zile campania „Săptămâna Familiei, săptămâna fără televizor”. Manifestarea a fost găzduită ăână acum de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”, iar evenimentele organizate au acoperit o paletă largă, de la discuţii libere la poveşti citite copiilor şi de la jocuri de cultură generală la sesiuni de joc educativ.

Micuţii i-au pus primarului întrebări despre copilăria sa şi au aflat că povestea preferată a primarului a fost “Din marile legende ale lumii”. Clipele de copilărie au fost completate cu o grămadă de dulciuri pe care micuţii le-au împărţit cu generozitate cu profesorii, gazdele de la bibliotecă.

Tot pentru ei, copiii au încropit la final un mini program artistic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax