Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Săptămână fără probleme pentru recenzorii din judeţul Alba. Peste 91.000 de persoane au completat chestionarele pentru recensământ

Publicat

În primele zile ce au trecut de la începutul Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor în judeţul Alba, respectiv din 20 octombrie, recenzorii nu au semnalat probleme deosebite în ceea ce priveşte eventuale refuzuri ale locuitorilor de a răspunde întrebărilor din chestionare. Un număr de 91.427 de locuitori din Alba au primit vizita recenzorilor, până vineri inclusiv şi au cooperat pentru completarea datelor.

Astfel, activitatea a decurs în condiţii normale, după cum a precizat conducerea Direcţiei Regionale de Statistică (DRS) Alba, fiind vizitate peste 38.000 de reşedinţe private din judeţ, până la sfârşitul săptămânii trecute. În Alba Iulia, recenzorii au completat chestionare pentru 18.873 de persoane, respectiv 26,04% din populaţia totală a municipiului.

Potrivit centralizării datelor realizată de DRS Alba, în intervalul menţionat, au fost recenzate deja în proporţie de peste 30% localităţile Ciugud, Ocna Mureş, Zlatna, Hopârta, Cut, Jidvei, Rădeşti, Şpring, Sâncel, Valea Lungă şi Cut. La polul opus, sub 10% se află Râmeţ şi Scărişoara.

Reamintim că activitatea de recensământ continuă până în 31 octombrie, timp în care, în judeţul Alba vor fi recenzate în total 147.502 de locuinţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax