Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

,,Săptămâna fructelor și legumelor”, la Colegiul Național ,,I. M. Clain” din Blaj

Publicat

În perioada 20-24 noiembrie, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) s-a desfășurat campania socială ,,Săptămâna fructelor și legumelor”. Prin implicarea elevilor și profesorilor voluntari de la Colegiul Național ,,I. M. Clain” Blaj, s-au strâns fructe și legume care au fost donate familiilor defavorizate a unsprezece elevi din școală și Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Cuvioasa Paraschiva” Blaj.

Această activitate a urmărit formarea competențelor sociale și consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi în armonie cu ceilalţi într-o societate solidară, în care contează valenţele umanitare și impactul pozitiv asupra mediului social.

Atât elevii, cât și profesorii s-au declarat încântaţi de această campanie socială și de a se implica în activitatea de voluntariat, a transmis purtătorul de cuvânt al colegiului, prof. dr. Claudia Oancea-Raica.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax