Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna lecturii la scolile din Cetatea de Baltă, Tătârlaua, Șona/Biia și Sânmiclăuș

Publicat

Un proiect educațional denumit ,,Săptămâna lecturii” se desfășoară la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Cetatea de Baltă, Școala Gimnazială Tătârlaua și Școala Gimnazială Șona/Biia, Sânmiclăuș, în colaborare cu Centrul de Documentare și Informare.

Activitățiile de marți, coordonate de consilierii educativi prof. Muntean Simona si prof. înv. primar Muntean Simona, împreună cu toate cadrele didactice (educatoare, învățătoare, profesori) si-au propus să aducă în atenția elevilor beneficiile cititului.

,,Este nu doar o sărbătorire a unei îndeletniciri umane, ci stimulul unui mod de petrecere a timpului liber şi, de ce nu, a dezvoltării unui mod de comportament ce se doreşte a fi permanent şi firesc precum respiratul.

Fiindcă, fără citit, fără acest imbold al gândirii, al imaginaţiei, al creaţiei, în cele din urmă (fiindcă omul este o fiinţă creatoare), riscăm să ratăm o mare parte a potenţialului nostru uman.

În speranţa devenirii fiecărei zi drept o zi personală a cititului, şcoala noastră desfăşoară, pe parcursul întregii săptămâni, activităţi bazate pe citit, întru stimularea dorinţei de lectură la elevi” a spus Emilia Szasz, profesor documentarist.

,,Astazi,la școala noastră, am sărbătorit această zi prin lectură, fapt pentru care mulțumesc pentru sprijin colegilor mei dascăli și îi felicit pentru activitățile realizate”, a declarat prof. cons. ed. Rocsana Aldea.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax