Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Săptămâna Orientării în Carieră”, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Vezi programul

Publicat

Liga Studenţilor de la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia organizează, în perioada 14-18 mai, „Săptămâna Orientării în Carieră”, un proiect finanţat de Casa de Cultură a Studenţilor. Proiectul a fost prezentat luni de preşedinta LSUA, Janeta Lăpăsuş, în prezenţa reprezentanţilor Casei de Cultură a Studenţilor, a conducătoarei Centrului de informare, consiliere şi orientare în carieră, lect. univ. dr. Larisa Dragolea, ai Asociaţiei „Alumni UAB”, ai Asociaţiei „Pro Tinereţe” şi invitaţilor. Printre activităţile cuprinse în program, un moment semnificativ al „Săptămânii Orientării în Carieră” este un dialog al studenţilor cu Ioan Popa, de la SC „Transavia” SRL.

„Săptămâna Orientării în Carieră” se află la prima ediţie în această formulă. În anii trecuţi, a existat un proiect asemănător, intitulat ,,Zilele Carierei”, finanţat de Casa de Cultură a Studenţilor. Scopul acestei activităţi informativ-educative este dezvoltarea unui cadru de consiliere şi orientare în carieră a viitorilor absolvenţi ai Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prin colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră.

„Obiectivele noastre sunt: creşterea cu 25% a nivelului de cunoştinţe a viitorilor absolvenţi cu privire la oportunităţile de afirmare pe piaţa muncii; facilitarea transmiterii de know-how în rândul a 300 de viitori absolvenţi prin prezentarea unor modele de succes din societatea contemporană, pe întreaga perioadă de desfăşurare a proiectului; informarea a 300 de viitori absolvenţi cu privire la instituţiile şi organizaţiile care oferă infomare şi orientare continuă în carieră, pe tot parcursul acţiunii înainte menţionate.

Scopul primar al acestei acţiuni este acela ce prevalează necesitatea viitorilor absolvenţi de acomodare pe piaţa muncii, astfel oferindu-li-se posibilitatea la o mai bună, coerentă şi concretă informare. Sperăm ca studenţii să participe într-un număr cât mai mare la acest eveniment, promovat încă de săptămâna trecută prin intermediul Facebook şi al altor mijloace audiovizuale. Viitorii absolvenţi merită să fie cât mai bine integraţi pe piaţa muncii. Împreună, reuşim să cunoaştem viitorul”, a declarat Janeta Lăpăduş, preşedinta Ligii Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Vă prezentăm programul Săptămânii Orientării în Carieră:

Luni, 14 mai 2012, ora 12:00 – Deschiderea oficială (Sala Birou Senat, din Palatul Apor);

Marţi, 15 mai 2012, ora 12:00 – Pantomima “Angajator-angajat” – curtea Universităţii.

Miercuri 16 mai 2012, ora 13:00 – 14:00 – Dialog Studenţi-Personalităţi (Dr. ing. Ioan Popa, de la S.C ,,Transavia” S.R.L) – Aula Mică a Universităţii.

Joi 17 mai 2012, ora 13:00- Conferinţă – reprezentant pe departamentul HR Transavia cu studenţii, unde aceştia din urmă vor obţine diferite premii – Aula Mică a Universităţii

Vineri 18 mai 2012, ora 12:00 – Festivitatea de încheiere a programului (muzică, stand, bomboane, ceai, joculeţe interactive de tip teambuilding, leadership) – curtea Universităţii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax