Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna viitoare: Miniştrii Doina Pană, Nicolae Bănicioiu şi Florin Jianu ajung în Alba. Este aşteptată şi vizita secretarului de stat în Ministerul Agriculturii

Publicat

ministri Săptămâna viitoare, judeţul Alba va fi vizitat de trei minştri, respectiv ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu şi ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu. Anunţul a fost făcut de deputatul PSD, Ioan Dîrzu, care a spus că „gheaţa” este spartă de ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, care va fi prezentă la Alba Iulia, marţi. Liderul PSD Alba a declarat că pe lângă cei trei miniştri a mai invitat în judeţul nostru şi pe secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Butănoiu.

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Alba a anunţat vizita în judeţul nostru a trei miniştri, şi a secretarului de stat în Ministerul Agriculturii.

„Săptămâna viitoare avem în judeţul nostru, cel puţin doi, dacă nu trei miniştri. Este vorba de Doina Pană, de ministrul Nicolae Bănicioiu şi de Florin Jianu, ministrul IMM-urilor. Probabil ca doamna Pană să vină la începutul săptămânii, iar ceilalţi în a doua parte. În principiu doamna Pană va veni marţi. Vreau ca miniştrii să intre în contact cu cetăţenii, să interacţioneze cu sectorul pe care îl coordonează, să afle care sunt lucrurile bune sau mai puţin bune”, a declarat Dîrzu.

Judeţul nostru va mai fi vizitat în cursul săptămânii viitoare şi de secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Daniel Butănoiu, pe care spune, preşedintele PSD Alba „mi-l doresc de foarte mult în judeţ”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax