Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

“Săptămâna voluntariatului” – Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia. Acces la studio de înregistrări și atelier pentru tineri

Publicat

Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia

Astăzi a început “Săptămâna voluntariatului”, manifestare organizată de Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia pentru a evidenția rolul important în comunitate și societate pe care-l au tinerii, elevi sau studenți, dar și pentru a veni în sprijinul acestora prin activități menite să le pună în valoare și dezvolte abilitățile, potrivit reprezentanților instituției.

Pe parcursul acestei săptămâni vor fi distribuite vârstnicilor din Alba Iulia, cu venituri modeste, măști medicale de protecție, această categorie de vârstă fiind considerată de specialiști cea mai vulnerabilă în fața noului coronavirus.

Studenții talentați care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenților vor avea, tot în această săptămână, ocazia să lucreze într-un studio profesionist, unde vor învăța lucruri noi în domeniul muzical, dar vor putea și să înregistreze.

Săptămâna se va încheia cu un atelier despre importanța practicării dialogului cu tinerii, implicarea acestora în politicile și programele de tineret, accesul tinerilor la educație ca factor de prevenire a marginalizării tinerei generații, implicarea tinerilor în și prin organizații neguvernamentale, la care vor participa elevii și studenții activi în proiectele Casei de Cultură a Studenților.

“Săptămâna voluntariatului” are ca parteneri Fundația Comunitară Alba și Liga Studenților din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax