Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Săptămâna voluntariatului la Alba Iulia: ateliere, dezbateri, activități pentru copii. Târgul ONG-urilor, în 21 mai

Publicat

Săptămâna voluntariatului a început luni la Alba Iulia. Programul include ateliere, dezbateri, activități pentru copii. Duminică, 21 mai, în Cetatea Alba Carolina va fi organizat un târg al ONG-urilor.

La Alba Iulia, 20 de organizații și instituții publice sărbătoresc voluntariatul, cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului – SNV. Implicarea acestora va genera peste 40 de acțiuni în Alba Iulia, în săptămâna 15-21 mai 2023.

La nivel local, organizatorul evenimentului Săptămâna Națională a Voluntariatului – Alba Iulia 2023 este Primăria Municipiului Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv.

Vor fi organizate ateliere, dezbateri, caravane, campanii de conștientizare.

Evenimentul se va încheia în 21 mai 2023, prin organizarea unui Târg al ONG-urilor, în Șanțul de Vest al Cetății Alba Iulia. Fiecare ONG își va prezenta activitatea printr-o serie de acțiuni socio-educative: demonstrații de robotică, picturi pe față, jocuri de animație, cântece etc.

Accesul publicului este gratuit la toate acțiunile incluse în Săptămâna Națională a Voluntariatului – Alba Iulia 2023.

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment național coordonat de Asociația Pro Vobis Cluj Napoca, care se desfășoară în toată țara de către parteneri locali: ONG-uri, instituții de învățământ, dar și instituții publice locale și județene, transmit organizatorii.

Luni, programul a inclus atelier de robotică pentru copii de grădiniță (Team RO001 Xeo Alba Iulia), activități interactive pentru copii (comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere), ”Școala Trimitoare” – Ziua familiei pe cargobicicletă cu 3 grupe de grădiniță, campanie de conștientizare și sensibilizare cu privire la importanța donării de sânge, atelier de limba engleză sau întâlniri cu tineri pentru dezvoltarea avilităților de viață și atelier de gimnastică ritmică (pentru copii peste 5 ani).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax