Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Săptămânalul Alba24, de astăzi se difuzează la toate chioşcurile de ziare din judeţ

Publicat

Azi a apărut prima ediţie a noului săptămânal Alba24. Tiparit în întregime color, ziarul  are 16 pagini- 12 pagini pline de conţinut original plus un SUPLIMENT CU PROGRAMELE TV de joi, 11 aprilie, până miercuri, 17 aprilie. Anchete, Politică, Administraţie, Sănătate şi frumusete, Sport, Junior şi „Testul de sinceritate” sunt paginile în care fiecare membru al familiei poate găsi ceva interesant. Plus Mica Publicitate, în care oricine poate publica anunţuri gratuit, dacă le postează prin intermediul secţiunii online anunţuri.alba24.ro.

Am lăsat la urmă surpriza rezervată exclusiv cititorilor ediţiei tipărite: cele două pagini de pamflet și satiră politică „Bârfe din 3 surse” în care facem exact ce spuneau strămoşii noştri „Ridendo castigat mores”. Aşa că, dragi cititori de fiecare zi ai Alba24, faceţi un minim efort (ieşit din casă/birou + 1 Leu) şi puneti mâna pe o primă ediţie a unui săptămânal cu ajutorul căruia ziua de luni nu va mai fi atât de cenuşie.

Vezi mai jos cine au fost norocoşii care au răsfoit ziarul Alba24 în avanpremieră:

Redactia Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. VICTOR

    luni, 08.04.2013 at 09:26

    Mai, dar Comsa asta cate editii a rasfoit in… avanpremiera. Ori pentru aratea poze a platit. Altfel, urez bun venit editiei tiparite pe piatza media a judetului si este de doeit sa fie o aparitie care sa-si pastreze echilibrul, fara alunecare spre penibilul in care a ajuns ************. Nu dau nume ca e injositor. Succes!

  2. raul

    luni, 08.04.2013 at 11:42

    Buna ziua
    Doresc sa va intreb daca colaborarea dintre primaria Alba Iulia si dvs mai functioneaza si asta din cauza ca nu se mai publica absolut niciun raspuns la intrebarile cetatenilor ?
    Sau cetatenii nu mai au intrebari deci sunt multumiti de starea orasului sau schimbati titlul din”maxim 48 de ore” in maxim 48 de zile. La alegerea dvs.
    Va multumesc

    • moderatorul de serviciu

      luni, 08.04.2013 at 12:54

      Si noi ne intrebam si asteptam raspunsurile de la Primarie

      • raul

        luni, 08.04.2013 at 13:30

        Avand in vedere raspunsul dvs ati luat legatura cu reprezentantul primariei pentru a ne putea lamuri si pe noi cititorii daca mai are rost sa adresam intrebari primariei prin intermediul dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax