Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

ȘAPTE ani de Alba24! Bine informați, bine-crescuți! Acum cu un design nou, mai ușor de citit

Publicat

Octombrie 2010, data la care intra în calculatoarele și telefoanele voastre un nou site de știri locale-Alba24.ro. Era încă devreme pentru știrile online, în plină criză economică, în care până și televiziunile, vedetele mass-media, începeau să simtă efectele tăierilor de bugete. Pentru presa scrisă era evident încă de pe atunci că viața lungă se apropia pe repede înainte de un sfârșit nu tocmai glorios. Site-urile de știri începeau să prindă glas, subțire ce-i drept, sub-finanțate crunt și privite cu destulă neîncredere și scepticism atât de public, cât și de advertiseri.

Ce-i aia online? Parcă ziceați că sunteți ziar? Noi cum punem la dosarul cu șină reclama lângă factură? Cam asta auzeam în majoritatea negocierilor pentru cei câțiva bănuți pe care-i ceream pentru reclamă. La fel cum oameni de presă cu care până atunci împărțisem o pâine în Realitatea TV Alba Iulia sau la România liberă, se uitau la noi ca la niște ciudați când le propuneam să scrie în Alba24.  

Suntem la 7 ani distanță. Alba24 a crescut odată cu Internetul. Odată cu smartphone-ul nelipsit din buzunarul oricărui adolescent, adult sau chiar pensionar. Am crescut odată cu generația de boboci de liceu din 2010, 2011, 2012 care au acum 19-22 de ani, drept de vot și un cuvânt de spus în societatea românească. Am fost primii care i-am băgat în seamă și ei au fost mândri să se lupte pentru titlurile de Miss și Mister Alba24. După noi s-au luat și alții, dar nu a mai contat. Am fost trend-setteri într-un județ de followers.

Și am continuat să creștem și să inovăm. Am adus pe rând la „Testul de sinceritate” – primul talk-show online din Alba – oamenii importanți ai județului și chiar ai țării. Au venit la noi, ca să-i „provocăm” (cuvântul preferat al moderatorului nostru), președintele Iohannis, șefi de partide și de instituții, oameni de afaceri și oameni normali, dar cu un cuvânt de spus. Am crescut odată cu Facebook.

Am adus pe telefoanele voastre live-urile din orice colț al orașului. La protestele din iarna anului trecut aveam pe live simultan aproape 2000 de urmăritori, un record local absolut! V-am făcut colegii noștri de redacție printr-un produs editorial pe care, da, tot noi l-am făcut prima dată în Alba -„Stirea ta pe Alba24”. Ne minunăm și noi de cât de activi și implicați sunteți! Zilnic primim de la voi pe Facebook, WhatsApp sau e-mail știri care s-au petrecut sub ochii voștri. De la parcări mai puțin inspirate până la accidente sau sesizări pentru autoritățile locale. Toate vin zilnic de la voi, cititorii Alba24, cărora nimic nu le scapă și de care suntem mândri.

Nu ne place să facem paradă cu audiența noastră, dar tot pentru voi vă spunem că sunteți mulți. Zilnic ne citesc între 15.000 și 25.000 de oameni. Așa spune Trafic.ro, la fel zice Google Analytics. Pe Facebook avem acum 94.005 oameni care ne apreciază. Sunteți mulți și vă mulțumim. La fel cum mulțumim tuturor firmelor care au înțeles ce înseamnă publicitatea și fără care nu puteam rezista.

Azi, când împlinim 7 ani, ne facem și vă facem un cadou. Un Alba24.ro nou-nouț. O nouă temă de site la care lucrăm de aproape 3 luni și care arată și funcționează la niște standarde la care nici nu visam acum 2-3 ani. E o temă complet responsivă care se adaptează automat la ecranul de pe care ne citești, cu mult conținut, care se încarcă extrem de repede și de care suntem mândri.

Să-l folosești sănătos, cititorule Alba24!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nick

    luni, 23.10.2017 at 16:44

    Bravoo! Imi place foarte mult noul site!

  2. ab2000

    luni, 23.10.2017 at 18:24

    Design nou si atit, mai usor de citit – parere subiectiva. In pagina principala nu mai vad daca stirea are comentarii, iar daca are, mai trebuie un click sa le vad, asta dupa ce am deschis stirea. Daca deschid o stire vreau sa citesc acea stire, nu sa vad insiruite o gramada de stiri, care nu stii unde incep si unde se termina. De reclame nu povestim ca astea va tin in viata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax