Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șapte ani de închisoare pentru un tânăr din Alba. Faptele oribile la care i-a supus pe trei minori

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un tânăr din Alba va sta șapte ani la închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Acesta a abuzat sexual, în mod repetat, trei minori.

Anchetatorii au reținut că faptele s-au petrecut în perioada 2020-2021.

Victimele au fost minori cu vârste de 8, 9 și respectiv 12 ani.

Abuz asupra minorilor

”În actul de sesizare s-au reţinut în esenţă următoarele:

1. În cursul anului 2020, pe timpul vacanței școlare de vară, într-o hală dezafectată din incinta fostei societăți comerciale Mobis, din Sebeș, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) (în vârstă de 12 ani) de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul un act sexual (…)

2. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…)  de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul ce nu împlinise încă vârsta de 8 ani acte sexuale (…)

3. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa din localitatea (…), în trei dăți diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale, a manipulat (…).

4. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, în timp ce se afla în același pat din locuința sa cu persoana vătămată (…) (în vârstă de 9 ani), profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale”, a comis diferite agresiuni sexuale, se arată în motivarea instanței.

Hotărârea Judecătoriei Sebeș în dosarul de viol, avându-l ca inculpat pe Florin Bîrsan, a fost emisă în 3 august 2023 și confirmată definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia în 7 decembrie 2023.

Transportat la Penitenciarul Aiud

Potrivit IPJ Alba, în 7 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș, la aceeași dată.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 7 ani, o lună și 10 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 08.12.2023 at 13:01

    Şapte pe hârtie, în realitate nu face mai mult de doi, dacă-i face. Avem legi „foarte” drastice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax