Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şapte maşini implicate într-un accident pe DN1, în zona „Transavia”. Trei persoane au fost rănite uşor

Publicat

pol

Şapte autovehicule au fost implicate, luni dimineaţa, într-un accident de circulaţie pe DN1, în zona „Transavia”, iar circulaţia a fost blocată pe sensul de mers Teiuş – Alba Iulia, timp de mai bine de o oră. Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza unui TIR care nu a observat la timp că traficul în zonă se desfăşura în coloană.

Potrivit IPJ Alba, şoferul unui autoturism care se deplasa pe DN1 şi-a semnalizat intenţia de a vira stânga, pentru a intra la „Transavia”. În spatele său, alte cinci maşini s-au oprit pentru a-i permite acestuia să facă manevra, dar cea de-a şaptea maşină, un TIR care venea din spate nu s-a mai oprit la timp. Se pare că şoferul autocamionului a observat târziu că maşinile din faţa sa staţionează şi a intrat în coliziune cu acestea.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.00.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, o singură persoană, pasageră într-un microbuz, a fost rănită şi acuza dureri. În accident au fost implicate un microbuz de marfă şi unul de persoane, un Golf 5, două autoturisme marca Dacia, un alt autoturism şi un TIR.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au revenit cu precizări în urma accidentului:

„La data de 17.10.2011, ora 06.24 , pe DN 1, la km 391 +344 metri, în afara localităţii Oiejdea, D.I., de 68 de ani, din comuna Aştileu, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autotoutilitară cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespuzătoare în mers faţă de autoturismul aflat în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta, provocând un accident în lanţ în care au fost implicate alte 5 autoturisme ce erau oprite în coloană, pentru a acorda prioritate unui autoturism ce semnaliza efectuarea unui viraj la stânga.

În urma accidentului, 3 persoane de 23, 38 şi 33 de ani, toate din judeţul Alba, pasageri în primul autoturism lovit de autoutilitară, au fost rănite uşor, fără a rămâne internate în spital. Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax