Connect with us
Publicitate

CUGIR

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere

Publicat

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere, spun polițiștii. El a fost reținut pentru furt calificat și conducere fără permis.

La data de 24 iulie 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 28 de ani, din Silivașu de Sus, județul Hunedoara.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 16 spre 17 iulie, bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism, pe raza localității Șibot, din județul Alba, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Dintr-un imobil care aparține unui cetățean din Șibot, ar fi sustras 7 miei, a căror valoare a fost estimată de către păgubit la 3.500 de lei.

În dimineața zilei de 24 iulie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în scopul probării activității infracționale a bărbatului.

În cursul zilei de azi, 25 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale și și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dd

    joi, 25.07.2024 at 14:32

    Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere. de aici reiese ca daca avea permis putea sa fure „legal”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate