Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șapte persoane înșelate de un bărbat din Alba Iulia: Le-a luat banii pentru o excursie la Vatican care nu a mai avut loc

Publicat

Șapte persoane au fost înșelate de un bărbat din Alba Iulia care le-a luat banii pe o excursie la Vatican. Cei șapte și-au dat seama că au fost înșelați în momentul în care au ajuns la locul de îmbarcare și au aflat că nu există nici o excursie, sau cursă pe numele lor. 

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis joi, 16 februarie.

Potrivit IPJ Alba, La data de 15 februarie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au efectuat 3 percheziții, la domiciliul unui bărbat de 59 de ani, din Alba Iulia și la sediul și punctul de lucru al societății comerciale pe care acesta o administrează.

Bărbatul ar fi încasat, în perioada iulie – octombrie 2022, de la 7 persoane din țară, suma totală de 2.205 euro și 10.387 lei, contravaloarea unui pelerinaj la Vatican, care ar fi trebuit să înceapă la data de 2 octombrie 2022, transportul urmând a fi efectuat din București.

În dimineața zilei de 2 octombrie 2022, cei 7 păgubiți s-ar fi prezentat la locul de îmbarcare, însă, la scurt timp, și-ar fi dat seama că au fost înșelați, iar pelerinajul planificat nu va mai avea loc.

Bărbatul a fost audiat, iar, ulterior, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax