Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte persoane rănite, în două accidente pe autostrada Sebeș – Orăștie, duminică seara. Șase autovehicule implicate

Publicat

accident a1

Şapte persoane au fost rănite, duminică seara, în două accidente ce au avut loc pe autostrada A1, în apropiere de Orăştie. Cele două evenimente, în care au fost implicate şase autovehicule, s-au produs la o distanţă de circa 200 de metri unul de altul, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

UPDATE: Potrivit IPJ Hunedoara, primul accident s-a produs după ce o tânără în vârstă de 26 de ani, din Galaţi, care conducea un autoturism, a acroşat din neatenţie un microbuz condus de un bărbat de 45 de ani din Deva. În urma impactului, două persoane din autoturism au fost rănite grav.

În al doilea accident (după ora 20.00) a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Hunedoara, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism oprit în coloană, l-a lovit şi l-a proiectat în alte trei autoturisme, aflate în faţă. În urma impactului, şoferul vinovat, doi pasageri din maşina condusă de acesta şi altul dintr-unul dintre autoturismele lovite au fost răniţi.

Doi dintre răniţi au putut fi scoşi afară din maşini doar după intervenţia unei echipe de descarcerare a pompierilor militari.

„Răniţii încarceraţi au fost extraşi de echipa de descarcerare a Detaşamentului Orăştie şi predaţi, conştienţi şi cooperanţi, echipajelor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, citat de Agerpres.

Toate cele şapte victime ale accidentelor, trei bărbaţi şi patru femei, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Conform Centrului Infotrafic, prima coliziune a avut loc între un microbuz şi un autoturism, două persoane din autoturism fiind transportate la spital.

Al doilea accident s-a produs în urma tamponării în lanţ între patru autoturisme, două persoane fiind încarcerate în urma impactului.

Pentru salvarea victimelor şi acordarea primului ajutor, la faţa locului au intervenit două echipaje ale pompierilor din Orăştie şi Deva şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, pentru ajutorarea răniţilor la locul accidentului a fost trimisă şi o autospecială de transport victime multiple aflată în dotarea ISU Hunedoara.

Alte două maşini cu apă şi spumă au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Poliţia a efectuat cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care au avut loc ciocnirile în lanţ, pe timpul măsurătorilor traficul pe autostradă fiind blocat pe sensul Orăştie-Deva. AGERPRES

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax