Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șapte schiori din Alba Iulia participă la Campionatul Național de Schi Alpin al României. Cine sunt și la ce categorii concurează

Publicat

Șapte schiori din Alba Iulia vor participa la mijlocul lunii februarie la Campionatul Național de Schi Alpin al României. Este vorba despre sportivii clubului ACS Motion Alba Iulia, care de atlfel este și singurul club sportiv al orașului de schi alpin. 

Prima etapă a Campionatului Național de Schi al României va avea loc în perioada 15-16 februarie, la Toplița și consta în proba de slalom special.

Sportivii care vor reprezenta Alba Iulia sunt Maria Beleiu și David Gașpar care vor concura la categoria ”under 16” (sub 16 ani), Ștefan Popescu, Ștefan Olaru, Victor Saghin și Renee Todericiu la cateogoria ”under 14” (sub 14 ani) și Dorothea Moldovan la grupa HC 20111.

Înainte de etapa de la Toplița, cei șase sportivi se vor antrena, vor efectua un stagiu de pregătire pe pârtia de la Vârtop împreună cu Sky Race Gligor.

De asemenea, antrenorul clubului din Alba Iulia, Cristian Voinescu, antrenor de ski alpin, a precizat pentru alba24.ro că sportivii clubului, Theodora Voinescu și Dorothea Moldovan vor reprezenta Alba Iulia în competițiile din Mini-cupa României, ”under 12”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax