Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte şoferi au rămas fără permise la Alba Iulia, pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. Amenzi de peste 8000 de lei date de poliţişti

Publicat

politia trecere de pietoni Şapte şoferi au rămas fără permise de conducere, iar alţii s-au ales cu amenzi în urma unei acţiuni organizate marţi de Poliţia Alba Iulia. Iniţiativa a fost menită să disciplineze conducătorii auto privind acordarea priorităţii de trecere, pietonilor.

Cu această ocazie au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, din care şapte pentru neacordare prioritate pietoni, 14 pentru viteză excesivă, restul constituind alte abateri de la normele rutiere.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 8.505 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării şapte permise de conducere, toate pentru neacordare prioritate pietoni.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    joi, 09.07.2015 at 02:56

    Foarte bine,dar pietonii care traversaza strazile ca si turmele de oi ii vede cineva? Mai iesiti si sa ajutati la dirijarea traficului,nu doar la panda.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax