Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șapte subofițeri, repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba

Publicat

Șapte subofițeri absolvenţi ai Scolilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoţia 2018, au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba. Ceremonia de numire în funcţie a proaspeților absolvenți a avut loc luni., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba.

Subofițerii au fost incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadraţi la structurile operative ale Inspectoratului.

Cei șapte absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “au convingerea că o să se integreze cât mai repede în colectiv, totodată promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, mr. Pașca Tudor-Gheorghe, Desemnat Adjunct al Inspectorului Șef, le-a urat „bun venit” noilor colegi și succes în cariera de jandarm, asigurându-i de tot sprijinul de care vor ava nevoie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax