Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte suspecţi de furt din Alba prinşi de poliţişti, într-o singură zi. Au furat cazan de ţuică, laptop, telefon mobil şi conductă metalică

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba au reţinut în cursul zilei de joi şapte persoane suspecte de furt, printre care şi un minor de 17 ani. Pe trei dintre ei poliţiştii din Aiud i-au prins în flagrant în timp ce săpau pe terenul unei societăţi comerciale, pentru a scoate la suprafaţă o conductă metalică, cu scopul de a o sustrage şi valorifica la un centru de colectare de deşeurilor metalice.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă sesizată în data de 18 aprilie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în 17 aprilie, G.E., o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se afla în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Sebeş, a profitat de neatenţia unui bărbat şi i-a sustras telefonul mobil, ce era lăsat pe tejghea. Faţă de femeie cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea recuperării prejudiciului ce a fost evaluat de victimă la valoarea de 600 de lei.

Tot joi, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia de Arieş i-au identificat pe doi tineri din localitate, de 17 şi 18 ani despre care există suspiciunea că sunt autorii unui furt sesizat poliţiei la începutul acestei luni. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 1/2 mai, cei doi tineri, printre care şi un minor au pătruns în curtea locuinţei unei femei din Baia de Arieş şi au sustras un cazan de ţuică, în valoare de 1.500 de lei. Sâmbătă, 2 mai, tinerii l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din Aiud. Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Pentru aceeaşi faptă este cercetat şi un tânăr din Aiud, de 18 ani, care miercuri seara a furat din locuinţa unui bărbat din municipiu un laptop. Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, l-au identificat joi, pe un tânăr. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că L.A.O., a profitat de faptul că proprietarul casei a lăsat uşa neasigurată, lipsind de la domiciliu pentru aproape o jumătate de oră. A pătruns în locuinţă şi a furat laptopul pe care, ulterior, l-a vândut. Faţă de L.A.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, au prins în flagrant trei bărbaţi de 56 ani, 31 ani şi 26 de ani, toţi din Aiud, în timp ce săpau pe terenul unei societăţi comerciale, pentru a scoate la suprafaţă o conductă metalică, cu scopul de a o sustrage şi valorifica la un centru de colectare de deşeurilor metalice.  Faţă de cei trei bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax