Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șapte tineri turbulenți, sancționați de jandarmi, pentru că și-au deranjat vecinii în miez de noapte

Publicat

Şapte tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional, cu averisment în scris, de jandarmi deoarece în data de 7 august, aceştia au deranjat liniştea locatarilor unui imobil situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia. Se pare că aceeaşi problemă a fost semnalată jandarmilor şi cu o seară înainte când aceiaşi tinerii nu au respectat orele de linişte.

În urma unei sesizări, în jurul orei 00.10, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada amintită şi, în faţa blocului 213, a identificat 7 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani care discutau zgomotos şi deranjau locatarii din blocurile învecinate. Cu toate că şi cu o seară înainte cei şapte fuseseră interpelaţi de jandarmi şi atenţionaţi verbal pentru săvârşirea aceleiaşi fapte se pare că tinerii nu au înţeles recomandările jandarmilor, drept pentru care de această dată au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris. Totodată li s-a pus în vedere că, în caz de recidivă vor fi sancţionaţi pecuniar, amenda în acest caz fiind cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

„Pentru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa de zi cu zi, cât şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării în condiţii normale a activităţilor cotidiene reamintim că locatarii ansamblurilor de locuit au obligaţia de a-şi respecta vecinii şi a dovada de un comportament civic şi moral responsabil. Atenţionăm asupra faptului că rumoarea provocată de grupurile de tineri care staţionează în imediata apropiere a spaţiilor de locuit nu de puţine ori a dus la apariţia unor situaţii conflictuale, uneori chiar de natură penală, sancţionabile cu închisoarea.  Pentru evitarea unor astfel de situaţii le indicăm acestora ca, pentru petrecerea timpului liber, să apeleze la spaţiile de divertisment special destinate ( localuri, terase, etc.). Totodată, facem apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 orice încălcare a normelor de convieţuire morală şi socială şi să coopereze cu forţele de ordine care acţionează la faţa locului, în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi” au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax