Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sara Vișovan a pierdut lupta cu o boală foarte agresivă. Comunitatea din Alba Iulia se mobilizase în sprijinul ei

Publicat

Sara Vișovan a pierdut lupta cu un cancer agresiv. În urmă cu mai bine de zece luni comunitatea din Alba Iulia s-a mobilizat exemplar și sărea în ajutorul tinerei, de doar 26 de ani, care avea nevoie de susținere pentru a urma un tratament într-o clinică din Turcia. 

Vestea că Sara s-a stins din viață a fost dată de soțul ei într-o postare pe Facebook. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face marți, la priveghi.

„Cu o sfâșietoare durere în suflet trebuie să vă spun că soția mea dragă, Sara, a plecat dintre noi.

Pentru cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, înmormântarea Sarei va fi Miercuri, 21 August, orele 13:00. Priveghiul va fi Marți, 20 August, orele 19:00.

Atât priveghiul cât și înmormântarea vor avea loc la Biserica «Creștină Baptistă Cetatea» Strada Doctor Ioan Rațiu 15-13, Alba Iulia. Dumnezeu să o țină alături de El și să vegheze asupra noastră!”, a precizat Mihai Vișovan.

De asemenea și cumnata fetei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Suntem devastați să anunțăm că draga mea cumnată, Sara, a încetat din viață. după o luptă cu o boală foarte dificilă.

Mulțumim foarte mult tuturor celor care au donat și s-au rugat pentru noi, în această perioadă foarte dificilă. Odihnească-se în pace. Ne va lipsi foarte mult”, a scris Aurelia Vișovan, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate