Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sărbătoarea „Belșug Teiușean”, ediția a X-a, în 2 septembrie la Teiuș. Expoziție cu vânzare, în Piața Agroalimentară din oraș

Publicat

Belsug Teiusean editia a X-a in 2 septembrie 2023

Sărbătoarea „Belșug Teiușean”, un eveniment dedicat belșugului și roadelor toamnei, va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, în Piața Agroalimentară din Teiuș, unde va avea loc o expoziție cu vânzare susținută și promovată de producătorii locali.

Evenimentul, ajuns la cea de-a X-a ediție, își propune să promoveze munca și realizările producătorilor locali.

Primăria și Consiliul Local Teiuș organizează, în data de 2 septembrie 2023, sărbătoarea ”Belșug Teiușean”, ediția a X-a.

Sarbatoarea Belsug Teiusean editia 2023

Începând cu ora 08.00, în Piața Agroalimentară din oraș va avea loc, într-o ambianță deosebită, deschiderea expoziției cu vânzare, promovată și susținută de către producătorii locali, pregătită special pentru acest eveniment, așteptat cu mult entuziasm, an de an.

”Vă așteptăm la evenimentul Belșug Teiușean din data de 2 septembrie 2023, pentru a sărbători cum se cuvine culorile și roadele toamnei!

Piața agroalimentară va fi gazda bunătăților oferite de gospodarii teiușeni, care își vor etala bogățiile toamnei, în moduri unice!

Vă așteptăm cu drag alături de noi!, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax