Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia, oprită de vremea rea. Concertul „Carmina Burana” va fi reprogramat pentru data de 16 iunie

Publicat

Concertul din ultima zi a Festivalului „Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia, rezervată interpreților de operetă și muzică simfonică, a fost anulat de organizatori, duminică, la ora 18.30, cu trei ore înainte de spectacol. Din cauza ploii, orchestra nu a putut nici măcar să facă o repetiție pe scena amplasată în Piața Cetății. Concertul va fi reprogramat pentru data de 16 iunie, deoarece filarmonicile vor pleca într-un turneu internațional.

Cantata scenica „Carmina Burana” a fost compusă de muzicianul german Carl Orff pe baza unor poeme medievale. „Carmina Burana” este descrisa de cotidianul „El Pais” ca fiind „o partitură grandioasă şi senzuală, glorioasă şi energică, erotică şi explozivă”, tributară unor păcate precum ironia, parodia şi lipsa de moderaţie.

Până vom reuși să vedem live  „Carmina Burana”  la Alba Iulia, vă prezentăm un fragment în interpretarea orchestrei Andre Rieu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax