Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sărutul cu forța este agresiune sexuală: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Sebeș care a sărutat forțat o minoră

Publicat

justitie

Săruturile forțate intră în sfera agresiunii sexuale. Un caz rar pe instanțele de judecată din Alba, dar și din România, a adus o condamnare pentru un bărbat din Sebeș care a sărutat cu forța o minoră de 12 ani. 

Faptele s-au petrecut la sfârșitul anului 2019, însă o primă condamnare în instanță a venit în data de 12 octombrie 2021. De asemenea, motivarea instanței a fost făcută public. 

Potrivit motivării instanței, în data de 14 noiembrie 2019, minora care pe atunci avea 12 ani a mers de la școală la locuința bunicilor din Sebeș. Acolo se afla bunicul minorei care pentru câteva minute a părăsit locația, pentru a merge în casa de lângă.

La scurt timp de la plecarea bunicului, în locuință și-a făcut apariția Ioan B. un bărbat în vârstă de 58 de ani la data faptelor.

În motivarea instanței se mai arată că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice.

Ce s-a întâmplat

După ce a intrat în casă, acesta a salutat-o pe minoră ”și i-a spus că lasă o sumă de bani pentru bunicul său, sumă despre care a susținut că este datorie mai veche față de el, iar la un moment dat a început să îi facă diferite complimente persoanei vătămate precum „ ce mare te-ai făcut și ce frumoasă ești!”, se mai arată în documentul citat.

Apoi bărbatul s-a apropiat de minoră și fără ”acordul acesteia, a prins-o în brațe și a început să o pupe pe toată fața de mai multe ori, inclusiv pe buze, după care i-a dat drumul”, este scris în motivare.

Minora s-a speriat iar bărbatul ”a întrebat-o pe aceasta dacă are emoții și i-a solicitat ca ea să îl îmbrățișeze pe el, lucru cu care minora nu a fost de acord, dar inculpatul, împotriva voinței ei, a îmbrățișat-o din nou și, la fel ca prima dată, a sărutat-o pe frunte, pe obraz după care i-a dat drumul”, se mai arată în document.

După bărbatul a părăsit locuința în viteză.

Bărbatul în fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta și a încheiat un acord de recunoaștere al vinovăției.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în termen de 10 zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax