Connect with us
Publicitate

AIUD

Șase bărbați și un minor, prinși de jandarmii din Alba, la pescuit fără a deține permise. Au primit amenzi și avertismente

Publicat

jandarmerie jandarmi

Șapte persoane printre care și un minor au fost prinși de jandarmii din Aiud, în timp ce pescuiau ilegal pe râul Mureș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi din Alba, în urma desfășurării unor acțiuni punctuale pentru combaterea braconajului piscicol pe râul Mures, în zona localității Ocna Mures, echipaje de jandarmi ale Detașamentului de Jandarmi Aiud, au depistat 7 persoane care pescuiau fără a deține documente legale.

Cei 7 bărbați din localitățile Unirea și Ocna Mureș printre care un minor, au fost observați în decursul zilei de marți, 26 noiembrie, în timp ce pescuiau, fără să dețină permis sau autorizație de pescuit.

Aceștia au fost sancționați în baza prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura cu amenzi contravenționale în valoare totală de 5.100 și trei avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax